Начало Лайфстайл За свободното време Светски шум Дъщерята на Жан-Клод Ван Дам е по-яка и от баща си

Дъщерята на Жан-Клод Ван Дам е по-яка и от баща си

Дъщерята на Жан-Клод Ван Дам е по-яка и от баща си - изображение

Пронизващ поглед, чаровна усмивка и разбира се зашеметяващо тяло. Тази дама е истинска красавица и човек, който се занимава сериозно със спорт, но това не бива да ви учудва: тя е дъщеря на известния актьор и каскадьор Жан Клод Ван Дам. Предлагаме ви да научите малко повече за Бианка.

Дъщерята на Жан-Клод Ван Дам

Въпреки скромната си възраст, тя вече е постигнала сериозен успех в спорта и киното и е направила Жан Клод Ван Дам един истински горд баща.

Бианка Бри (по баща Варенберг) е наследила както зашеметяващия външен вид, така и невероятната гъвкавост на родителите си. Тя изглежда привидно крехка, но не се заблуждавайте, може да прави замайващи главата скокове и каскади, както и да ви срита здраво.

Дъщерята на Жан-Клод Ван Дам

Момичето споделя, че страстта й към спорта се заражда още в детството й. Но тя не се интересувала само от бойни изкуства, точно обратното – дори ги ненавиждала и предпочитала вместо това да кара кънки на лед.

Дъщерята на Жан-Клод Ван Дам

Въпреки това с времето Бианка започнала да се увлича и по бойните изкуства и днес вече следва стъпките на баща си. Те често тренират заедно и дори правят спаринги. Ван Дам е пример за подражание за своята дъщеря, а тя е голямата му гордост.

Бианка Бри

"Искам да покажа на малките момичета, че могат да бъдат едновременно силни физически и женствени. Че можете едновременно да кръстосате крака на масата, а след това да сритате нечий задник женствено. Както когато баща ми направи бойните изкуства известни сред моето поколение – искам да продължа неговия завет."

Жан-Клод Ван Дам и дъщеря му

Бианка последвала стъпките на баща си и в киното. През 2012 г. тя изиграва главна роля във филма U.F.O. и оттогава насам е участвала в още десетина продукции и то не само като актриса, но и като продуцент, сценарист и художник.

източник: brightside.me

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

Категория