Начало Лайфстайл За свободното време Светски шум Дъщерята на Бионсе със собствен стилист и шопинг асистент

Дъщерята на Бионсе със собствен стилист и шопинг асистент

Дъщерята на Бионсе със собствен стилист и шопинг асистент - изображение

Дъщерята на Бионсе Блу Айви Картър е само на 6 години, но привлича погледите на околните, не само заради звездната си мама. И затова си има причина. Дъщерята на звездното семейство има свой личен стилист и асистент, който подбира и купува дрехите на малката принцеса. Мануел Мендес се грижи за ежедневното облекло на Блу Айви, а за официалните събития той й поръчва тоалети, които модните дизайнери специално създадават за нея.

Бионсе, Джей Зи, Блу Айви

По време на годишните награди Грами тази година Блу Айви Картър бе облечена с бяла рокля, която тя представи и във видеото към песента на нейния баща Джей Зи - "Family Feud".

Блу Айви и Джей Зи

Малката звездна наследница уверено върви по стъпките на известните си родители. В последния албум на Джей Зи тя рапира и смеем да кажем, че се справя повече от добре! През 2013 година Бионсе публикува снимки, на която 17-месечната Блу Айви  носи високи токчета на известния дизайнер Том Форд. Изглежда модата е в кръвта на дъщерята на Бионсе и Джей Зи още в ранна детска възраст. Истинска модна икона.

Освен личен стилист, малката има и личен готвач, който внимателно подбира менюто й. Да, тя определено не е като другите деца.

По статията работи: Илияна Стоянова

Източник: businessinsider.com; cosmopolitan.com

Още по темата:

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайл