Начало Лайфстайл Красота и стил Модерно Дългата жълта рокля ще бъде хит през пролетния сезон на 2019

Дългата жълта рокля ще бъде хит през пролетния сезон на 2019

Дългата жълта рокля ще бъде хит през пролетния сезон на 2019 - изображение

Има само един начин да заблестите по-ярко от слънцето тази пролет и това е дългата жълта рокля. Това ще е топ дрехата за новия топъл сезон. Тя превзе подиумите на последните ревюта.

Модната тенденция започна с Ема Стоун. Бонбонено жълтата рокля, с която се появи на премиерата на филма "The Amazing Spider-Man 2" през 2014 г., стана тотален хит. Дизайнерката, подготвяла костюмите за филма "La La Land" - Мери Зофрес, е била толкова впечатлена от начина, по който цветът пасва на актрисата, че избира това да бъде и един от водещите й тоалети във филма.

Ема Стоун с жълта рокля във филма

Жълтото не е сред традиционните избори за червения килим. Но може би точно това е причината някои звезди да залагат на него. Кой може да заправи забележителната жълта рокля на Риана, с която се появи на Мет Гала през 2015 г.

Жълтата рокля на Риана от Мет Гала 2015г

Няма нищо толкова ободряващо като жълтия цвят. Веднъж намерите ли нюанса, който да пасва най-добре на визията ви, няма да искате да го свалите.

Стилистката от датски произход, Пернил Тийзбак, е сред лидерите на едно ново поколение модни гурута, които захранват социалните мрежи с огромно количество снимки и продукти. Чрез своя профил, Тийзбак вдъхновява хиляди последователи по цял свят да живеят според скандинавския начин на живот, който съдържа в себе си много свеж въздух, колоездене, широки панталони и ярки цветове. Всички тези елементи формира един слънчев минимализъм, който може да бъде пресъздаден най-добре със жълта, семпла, дълга и широка пролетна рокля.

"Жълтото наистина работи добре за нас." – споделя дизайнерката Дита Рефстръф. – "Мисля, че показва момичета, които не се страхуват от яркостта, и се забавляват, смесвайки стиловете."

"Имаме дълга и щастлива история с жълтия цвят." – казва Ник Пасмор, творчески директор в "Whistles". Мекият топъл нюанс си кореспондира с наситено, есенно жълто. Този тон пълни витрините на световните брандове и освежава хиляди жени по целия свят.

Жълта рокля може да си намерите в почти всеки квартален магазин. В съчетание с бели спортни обувки и дънково яке ще бъдете като от корица на списание.

Редактор: Милена Минчева

Източник: theguardian.com

Снимки: spin1038.com; theguardian.com

Още по темата:

5.0, 3 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлСнимкиСпортЛюбопитноЗдравни съвети