Начало Лайфстайл Красота и стил Модерно Дрескод: Фирмена снежанка

Дрескод: Фирмена снежанка

Дрескод: Фирмена снежанка - изображение

Ето, че дойде и времето за фирмените коктейли, декемврийски официални събития, коледни празненства и, разбира се, новогодишната нощ. Най-важният въпрос на всяка дама е "КАКВО ДА ОБЛЕКА?". Макар и някои момичета да са по-предвидливи и да подготвят визията си още в началото на месеца, това не значи, че вие няма да намерите перфектното облекло за себе си. Напротив, магазините пукат по шевовете от стока, която чака само и единствено вас.

Но какво да изберете?

Кое е актуално за сезона?

Кое ще ви стои най-добре?

Вижте едни от най-актуалните тенденции за официални тоалети през 2018 година и преценете сами.

БЯЛАТА СНЕЖАНКА

 рокля

Ами да, защо да не бъдете една модерна Снежанка. Малко са смелите жени, обличащи се в бяло. На първо място, това не е характерен за зимата цвят, а на второ - не всяка има фигурата, за да си го позволи.

Затова, ако имате достатъчно самочувствие и искате да съберете погледите на банкета или на Нова година, заложете на бялото.

ФЛОРАЛНА КРАСОТА

рокля

Започвайки с белия тон, защо да не продължим и с него. Ако искате да сте в този светъл нюанс, но се притеснявате, че визията ви ще бъде твърде "булченска", за което ви уверяваме, че е невъзможно, все пак може да изберете някой флорален десен в светлата гама. Цветята винаги придават допълнителна нотка на женственост и изящност.

ДРЪЗКА В ЧЕРВЕНО

рокля

Една изчистена линия, но в ярко червен цвят, е перфектният избор за всяка дама, която иска да излъчва сексапил. Червеното винаги е било и винаги ще бъде на мода. Сдобиете ли се с подобен тоалет, ще имате една перфектна дреха за официални поводи, с която да бъдете свръхмодерна и секси. 

А сложите ли червена рокля през декември, винаги ще насочвате към асоциация с коледния костюм на Снежанка.

Редактор: Милена Минчева

Снимки и съдействие: 

лого

Още по темата:

5.0, 3 гласа

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайл