Начало Лайфстайл Интимно Любов и секс Дори и след смъртта: момиче публикува снимки на несъстоялата си сватба

Дори и след смъртта: момиче публикува снимки на несъстоялата си сватба

Дори и след смъртта: момиче публикува снимки на несъстоялата си сватба - изображение

Деби Герлак от Аризона разказва своята трогателна и тъжна история с хилядите потребители в социалните мрежи. Тя споделя фотографии от сватбата й с нейния годеник Ранди, която така и не се случва. По време на фотосесията годеникът й не е е между живите, а е добавен с Photoshop. Снимките са публикувани в същия ден, в който се предполага, че сватбата ще се състои, но преди 8 месеца той претърпява инцидент и умира.

Деби обаче публикува снимките с конкретен повод до всички нас. Едно послание излязло дълбоко от душата на едно момиче, което губи голямата си любов.

Деби и годеника й

"Днес се предполагаше, че трябва да е най-щастливият ден в моя живот – денят, в който щях да се омъжа за най-добрия ми приятел. Трябваше да се събудя, да облека моята сватбена рокля и да тръгна по пътеката до него и да сбъдна най-голямата си мечта - да бъда негова съпруга. Днес, пред цялото семейство и приятели, Ранди и аз отново щяхме да затвърдим нашата любов, да разменим нашите обети. Днес трябваше да е денят, за който мечтаех от малко момиче. Днес трябваше да стана съпруга. Днес трябваше да стана госпожа Цимерман ... "

Деби на сватбения си ден

"Но днес се събудих сама, както правя всеки ден. Днес се събудих с разбитото си сърце отново и отново. Днес татко ми няма да ме заведе до олтара. Днес няма да видя изражението на лицето на Ранди в края на пътеката, когато той ме погледне за пръв път в моята сватбена рокля- роклята, която трябваше да скрия от него, защото нямаше търпение да види. Днес няма да видя всички наши приятели и семействата ни. Днес няма да се омъжа за любовта на моя живот. Днес няма да имам съпруг ... "

И това е защото един човек направи избор, който завинаги промени живота ми - избора да не спре на знака стоп, да не спре, когато вижда годеника ми да се задава към него на мотоциклета си, а вместо това да се опита да избърза да пресече улицата.

Деби и приятеля й

"Моля всеки един от вас, който чете този пост - спазвайте пътните знаци и карайте внимателно. Може би, ако този мъж беше спрял и изчакал, щях да се омъжа за Ранди - най-добрия ми приятел, любовта на моя живот.

Обичам те, Ранди Цицерман!

Редактор: Илияна Кръстева

Източник: brightside.me

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлСнимкиРецептиЛюбопитноСпорт