Начало Лайфстайл За свободното време Моето хоби Добрият пример: Момче се облича като супергерой и спасява бездомни котки

Добрият пример: Момче се облича като супергерой и спасява бездомни котки

Добрият пример: Момче се облича като супергерой и спасява бездомни котки - изображение

Историите за човешката жестокост към животните нямат край. Но все още на Земята има хора, които ни показват, че доброто съществува. Един от тях е Шон Грифин – супергерой, който всеки ден се грижи за бездомните четириноги. Макар и само на 5 години, момчето вече има отговорна и сериозна професия. Всеки ден малкият приключенец се облича като "Спайдърмен", "Батман" и обикаля по улиците на Филаделфия, за да спасява котки в беда.

малко момче

Този негов акт на доброта не убягва от погледа на леля му Крис, която работи в организация за защита на животните. Тя решава да вземе племенника си на работа, за да й помага да се справи с проблемните четириноги. А такива има доста.

малко момче

Очевидно момчето има специален "магичен" подход към всяко пухкаво същество и успява бързо да спечели доверието му. „Няма животно, което да не иска да бъде около него. Най-враждебните и опърничави котки се отпускат, когато Крис е наоколо. Ако се опитаме да ги доближим, те бягат от нас, но не и от племенника ми. Не знаем как го прави", споделя леля Крис.

малко момче

Животните, а и ние хората, имаме нужда от истински герои като това малко, но смело момче. То е добрият пример, който ни показва как трябва да реагираме, когато видим животно или човек, изпаднали в беда. Възхищаваме се на отдадеността и благородството, което струи от това дете.

източник: boredpanda.com

по статията работи: Илияна Стоянова

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияПсихологияЛайфстайлСнимкиЛюбопитноНовини