Начало Лайфстайл За свободното време Туризъм и отдих Дисни стартира тематичен европейски круиз "Красавицата и звяра"

Дисни стартира тематичен европейски круиз "Красавицата и звяра"

Дисни стартира тематичен европейски круиз "Красавицата и звяра" - изображение

Не ви обвиняваме, ако "Красавицата и звяра" на Дисни възбуди някаква страст към пътешествие у вас. От замъка до провинцията и, разбира се, старомодното френско село, в което Бел живее с баща си, филмът от 2017 г., с участието на Ема Уотсън, ни запознава с някои доста вдъхновяващи гледки.

Не приемайте тези дестинации като фантазия! Скоро ще можете да се почувствате сякаш сте влезли в истинска приказка, защото "Приключенията на Дисни" съобщават, че круизните кораби ще плават по река Рейн за круиз, вдъхновен от "Красавицата и Звяра".

Круизите, насрочени за 2018 г., ще правят спирки в дестинации, които вдъхновяват филма от 2017 г. Маршрутът прави спирка в Riquewihr, средновековен град в североизточна Франция с каменни домове, калдъръмени улички и архитектура, датиращи от 13-ти век.

От "Приключенията на Дисни" казват, че той служи като едно от вдъхновенията за "Красавицата и звяра". И да, сред предложенията на тази спирка е и възможността да отидете на конна езда.

Гостите ще обиколят с корабите AmaKristina или AmaStella из цяла Европа, спирайки в селищата, напомнящи за филма. Разбира се, ще има бордови дейности, които са съсредоточени около "приказка, толкова стара, колкото и времето", включително вечерята от "Красавицата и звяра" (Без обещания, че сребърните прибори ще могат да говорят).

Освен всичко това, ще има филмови предавания и караоке на борда на кораба.

Други опции за маршрут включват обиколки на замъци, музеи и църкви. Едната спирка е в Mechanical Music Cabinet Museum, който притежава колекция от музикални кутии - нещо, което сме сигурни, че бащата на Бел щеше да хареса.

Осемдневният круиз започва в Базел, Швейцария и завършва в Амстердам. Спиранията включват Страсбург, Франция; Манхайм, Германия; Рудещайм, Германия; и Кьолн, Германия.

Източник: simplemost.com

По статията работи: Елиза Трайкова

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлСнимки