Начало Лайфстайл За свободното време Светски шум Джордж Клуни раздаде куфарчета с 1 млн. долара на приятелите си

Джордж Клуни раздаде куфарчета с 1 млн. долара на приятелите си

Джордж Клуни раздаде куфарчета с 1 млн. долара на приятелите си - изображение

Съпругът на Синди Крофорд, предпиемачът Ранди Гербер, разкри в интервю, че през 2013 г. Джордж Клуни е дал на него и техни общи приятели (14 на брой), куфарчета пълни с един милион долара. Да! Правилно сте прочели един милион.

"Ние сме група от приятели и се наричаме "Момчетата". Един ден Джордж звънна на всички поотделно и каза да си освободим датата 27 септември 2013 г., защото ни кани на вечеря.

Джордж Клуни и приятели

Когато отиват в къщата на актьора, приятелите му забелязват, че на мястото на всеки един от тях има по едно черно куфарче, а Клуни се готви да изнесе реч.

"Спомням си ясно думите му от онзи ден: "Искам да сте наясно колко много означавате за мен и съм ви признателен, че ви имам в живота си. Когато дойдох в Лос Анджелис аз спах на вашите дивани. Днес нямаше да съм това, което съм, ако не бяхте вие. Оценявам факта, че сте до мен и осъзнавам, че съм голям късметлия. Искам да ви се отблагодаря за всичките години вярност. Много ви моля отворете тези куфарчета, които са пред вас", разказва Гербер и допълва, че във всеки един от тях е имало по един милион в банкноти от по 20 долара.

Джордж Клуни

Всички остават изумени, а Клуни продължава:"Всички ние преминахме през много трудни времена. Голяма част от нас още изпитват финансови затруднения. Не искам да се притеснявате за децата си, за таксите за училище и за ипотеките си. Те вече не са ваша грижа, аз съм покрил всичко, този един милион е за вас самите".

Когато това се случва, Ранди дърпа настрани актьора и му заявява, че не може да приеме този подарък. Тогава Клуни казва: "Ако ти не вземеш милиона си, то никой на тази маса няма да получи своя. Ранди се съгласява да вземе огромната сума, която по-късно дава за благотворителност.

Съпругът на Синди Крофорд допълва още, че преди 4 години единият от приятелите им е работил в бар на летището в Тексас, за да може да издържа семейството си. Друг ходел с колело на работа всеки ден. Всички те помагат на Клуни и той иска да им върне жеста.

Моделката със съпруга си

Ранди споделя, че това е истинското лице на актьора - добър и верен приятел, който обича да се раздава за близките си.

Година по-късно, на същата паметна дата, Джордж Клуни се венчава за своята любима Амал. "Мисля си, че това беше карма – доброто, което той направи се върна при него", разкрива приятелят на актьора. Да определено съдбата си знае работата!

Джордж и Амал Клуни

И ако тази история не ви е впечатлила (в което силно се съмняваме) то чуйте следното. Преди дни семейство Клуни се отправи на поредното си пътешествие със самолет. Джордж Клуни се погрижи за комфорта на пасажерите като им раздаде шумозаглушители (с надпис "Приемете нашите извинения") срещу силен шум.

По статията работи: Илияна Стоянова

Източник: bbc.co.uk

Снимки: today.com

Още по темата:

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияСнимкиЛайфстайлЛюбопитноРецептиСпорт