Начало Лайфстайл За свободното време Светски шум Джони Деп показва, че е един от най-добрите бащи

Джони Деп показва, че е един от най-добрите бащи

Джони Деп показва, че е един от най-добрите бащи - изображение

В интервю за "Daily Mail" Джони Деп споделя за "силната" връзка между него и 16-годишната му дъщеря Лили-Роуз. През август 2016 година актрисата и модел споделя публично, че се идентифицира като сексуално флуидна, след като е включена в проекта "Self Evident" - организация, която е в подкрепа на хората, които попадат "някъде между спектъра LGBTQI" -  хора, които са склонни да променят често сексуалната си ориентация.

За тази сериозна връзка Джони Деп разказва - "Тя има хиляди последователи в социалните мрежи и всички бяха страшно изненадани от това. Но не и аз. Аз вече знаех, тъй като тя ми казва всичко - и не се страхува да ми казва каквото и да е. Ние имаме здрава връзка и аз се гордея с нея".

Освен това, Джони споделя и впечатленията си от кариерата на модел на дъщеря му. Лили-Роуз е част от посредниците на марката "Шанел" и участва в модното шоу на друга марка "Haute Coture".

За порасналата Лили-Роуз:  "Лили е едно от най-умните човешки същества, които съм срещал. Има чувствителна глава на раменете си и аз й се доверявам за живота, който е избрала."

За подкрепата му:  "Без значение какво е решила да прави, ако се нуждае от съвет, аз съм там, за да й го дам. Децата трябва да взимат своите решения, но смятам, че единственото нещо, което трябва да правим като родители, е да предлагаме подкрепа. И аз го правя."

За кариерата на Лили-Роуз: "Смешно е, когато малкото ти момиченце порасне и се превърне в красива млада жена. Лили-Роуз е тръгнала по този път и аз не мога да направя нищо, за да я спра. Интересното е, че бе забелязана от Карл Лагерфелд, което е съвпадение, тъй като той забеляза и майка й, когато тя беше на същата възраст. Когато я видя с грим и всичко останало, се притеснявам, защото тя е много красиво момиче, а всичко се случва толкова бързо."

За майката на Лили-Роуз - Ванеса Паради: "Тя е страхотна майка и страхотна жена. И когато имаш жена, която се отнася добре с теб и с която имате деца, не напускаш кораба просто така. Любовта може да се променя, но продължаваш да я обичаш, без значение какво се случва".

 

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияНовиниЛайфстайлЛюбопитноСнимкиМедицински изследванияЗдравни съветиСоциални грижиПсихологияОрганизацииЛеченияВидеоТестовеИнтервютаРецептиИсторияАлтернативна медицинаСпортАнкетиХранене при...Нормативни актовеОбразованиеЗаведенияСпециалистиКлинични пътекиБотаника