Начало Лайфстайл За свободното време Светски шум Дейвид Бекъм пуска своя козметична линия

Дейвид Бекъм пуска своя козметична линия

Дейвид Бекъм пуска своя козметична линия - изображение

Дейвид Бекъм върви по стъпките на звездната си съпруга Виктория Бекъм. Футболната звезда представи своя козметична линия за мъже, създадена изцяло от него. В нея ще включи най-важните и ежедневни продукти, които самият той използва. Колекцията ще се състои от 21 продукта за бръснене и грижа за косата на лицето. Футболистът е участвал в разработката на козметиката, съвместно със специалистите от компанията L'Oreal.

Дейвид Бекъм пуска своя козметична линия

"Много се вълнувам да споделя с вас, че "House 99" най-накрая е факт! За мен грижата за външния вид означава не само как изглеждате, но и как се чувствате. Това усещане за комфорт, възможността да изпитате нови чувства и да създадете свой нов образ е невероятно. Създадох линията, за да вдъхновявам всички мъже да експериментират с точните продукти и да се чувстват комфортно", пише Бекъм в социалните мрежи.

Името на марката е много специално и обвързано със съпругата му. "House" от идеята за лесни за използване продукти, а "99" е годината, в която звездната двойка сключва брак, ражда се синът им Бруклин и разбира се, емблематичната победа на Манчестър Юнайтед.

Дейвид Бекъм пуска своя козметична линия

Стилът на Дейвид Бекъм неведнъж е копиран, така че създаването на негова собствена марка изглежда е логично продължение.

Козметичните продукти ще бъдат пуснати в продажба във Великобритания през февруари месец, а в САЩ през март.

По статията работи: Илияна Стоянова

Източник: dailymail.co.uk 

Още по темата:

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлЛюбопитно