Начало Лайфстайл За свободното време Любопитно и забавно Двойка отпразнува любовта си в супермаркет

Двойка отпразнува любовта си в супермаркет

Двойка отпразнува любовта си в супермаркет - изображение

Когато става дума за организирането на сватба, всеки има различна гледна точка за това как да преврърне събитието в един паметен ден. Що се отнася до Рос и Жаклин Аронсън, те нямат абсолютно никакви колебания относно мястото, на което искат да се проведе сватбената им церемония. 

Сватба в супермаркет
"Whole Foods Market" е идеалното място за много неща – органични продукти, етерични масла, здравословен обяд. Но една двойка, която обича храната, решава да отпразнува сватбения си ден по незабравим начин.

Рос и Жаклин се срещат в Ню Йорк и сега живеят в Северна Каролина. Те признават, че изборът им да отбележат любовта си на това нетипично място се обуслявя от факта, че двамата прекарват много време, бродейки по коридорите на магазина през времето, когато все още живеят в Голямата ябълка.

В по-ранен етап от връзката им Рос решава, че идеята да предложи брак в любимия и на двамата супермаркет е идеалният ход. През февруари 2017 г. той превръща мечтата си в реалност, като предлага на Жаклин да се омъжи за него в цветарския отдел на "WholeFoods" в Северна Каролина.

Вдъхновени от приятното изживяване, те решават да преминат към следващото ниво на отношенията си като кажат "Да" в секцията за цветя точно една година след годежа. Идеята първоначално се заражда като шега, но постепенно влюбените осъзнават, че този сценарий ще им донесе много красиви спомени. Снимките на сватбената церемония са дело на "Digital Spark Weddings", а фотографът идеално успява да улови радостта и вниманието, което влюбените отделят един на друг.

Сватба в супермаркет "Влюбихме се в идеята едно от най-важните събития в живота ни да се случи на място, на което сме прекарали толкова много време (заедно). Просто знаем, че ще се връщаме тук отново и отново и независимо от причината – винаги ще бъде някак специално. Това, което направихме ще ни напомня за един невероятен ден и особено важен момент от животите ни, в който решихме да се посветим един на друг." 

"Фотографирането на сватба в супермаркет очевидно е нещо, което никога не сме правили, но след като Жаклин и Рос ни разказаха тяхната история, веднага се съгласихме", коментира Адам Сюъл, директор и оператор в "Digital Spark Studios".

Един от служителите, който помага на Рос в организирането на предложението за брак миналата година, също така съдейства на двойката за осъществяването на нетрадиционната церемония. Магазинът е украсен с многобройни романтични табели (над 77), на които са илюстрирани сантиментални и обвързани с храната игри на думи в чест на събитието.

Сватба в супермаркет
"Това определено е сватба, която скоро няма да бъде забравена!"

По статията работи: Наталия Тотева

Източници: independent.co.uk, today.com, abcactionnews.com

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлСнимкиРецептиЛюбопитноСпорт