Начало Лайфстайл За свободното време Светски шум Групата Куин с участие на предстоящите награди Оскар

Групата Куин с участие на предстоящите награди Оскар

Групата Куин с участие на предстоящите награди Оскар - изображение

Музикантите от британската рок група Куин с вокалист Адам Ламбърт ще се включат в предстоящата церемония по раздаването на наградите Оскар.

"Истина или фантазия? Приветстваме с добре дошли Куин и Адам Ламбърт на наградите тази година", пише в Туитър профила на Академията за филмово изкуство. С изпълнение на живо групата се очаква да "разтърси залата". 

Все още не се знае кои песни ще изпълни рок бандата, но 24 февруари е близо.

Покойният фронтмен на групата Фреди Меркюри, който е главен образ във филма "Бохемска рапсодия", сега е заменен от бившата звезда от "Америкън айдъл" - Адам Ламбърт.

"Най-успешният биографичен филм на всички времена" Бохемска рапсодия е с приходи над 850 милиона долара. В него се разказва историята на легендарната група Куин и нейния първи фронтмен – Фреди Меркюри. В неговия образ се превъплъщава Рами Малек, номиниран в категорията за най-добър актьор. Лентата е с общо 5 номинации за Оскар.

Новината за участието на "Куин" идва след серия от неприятни новини около предстоящата церемония - отказът на комика Кевин Харт да е водещ заради негови предишни хомофобски изказвание, опитите на организаторите да въведат категория за най-популярен филм, както и да раздадат статуетките в четири от категориите по време рекламите заради наложилото се съкращаване на ефирното време от телевизията.

Редактор: Илияна Кръстева

Източник: bbc.com

Снимки: joe.ie

Още по темата:

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлСнимкиНовини