Начало Лайфстайл За свободното време Любопитно и забавно Голямата мистерия в сериала „Теория за големия взрив“

Голямата мистерия в сериала „Теория за големия взрив“

Голямата мистерия в сериала „Теория за големия взрив“ - изображение

Можете ли да повярвате, че остават само броени седмици до финала на "Теория за големия взрив". Още от първата серия, която излиза през 2007 г., ситкомът става любим на зрителите от цял свят.

Той преобърна в себе си съвременните представи за обществото, заявявайки ясно и отчетливо „Интелектът е секси“. В актьорския състав преобладават преуспяващи учени, които макар и да приличат понякога на загубеняци, постигат успехи, градят кариера и създават семейства.

Единствения персонаж от другия свят на напудрени момичета, мускулести момчета и, нека си го кажем – безмозъчни индивиди, е Пени. Интеракцията между физиците и безработната актриса обаче ражда един нов свят, в който загубеняците се научават да се социализират, а готината мацка започва да преосмисля живота и бъдещето си.

"Теория за големия взрив" наистина съумя да преобърне презумпциите за готин и смотан човек. В сериала Пени често бива засрамвана от невежеството си. Опитва се да учи и чете повече, като дори записва в колеж. Това е и образа, който може би търпи най-голяма промяна в сериала. Едно нещо обаче никога не стана ясно. След цели 11 години в нито една серия не бе спомената фамилията на Пени.

Всеки герой има своя предистория – произход, семейство, детство и пр. При блондинката обаче личностната характеристика е сведена до минимум. Очевидно е, че след като се омъжва за Ленърд, фамилията й е Хофстетър. Но преди това?...

Ясно е, че сценаристите са търсили най-подходящото, кратко и простичко име, което да приляга най-добре на руса безработна актриса. Но с развитието и надграждането на персонажа, би следвало и придружаващите го фактори да стават по-детайлни. И тъй като вече настъпва финала и досега не сме чули фамилията на Пени, вероятно няма да разберем никога за нея.

По време на едно от последните изложения изпълнителният директор Стив Моларо коментира този казус. Той споделя, че екипът е притеснен и гледа донякъде суеверно, когато стане въпрос за даване на фамилия на Пени. Според тях тя "винаги ще бъде Хофстетър".

Самата Кейли Куоко няма нито едно предположение относно името на героинята си. Когато за последно се появи пред The Talk през септември миналата година, 33-годишната актриса сподели, че това е едно от последните й желания за финалния сезон на "Теория за големия взрив".

Явно не само феновете, но и актьорският състав тръпне да разбере това. Засега си оставаме с чакането. Имайки предвид, че сценарият за сериите все още е в процес на написване, то не бива да губим надежда. Нищо чудно сценаристите да ни изненадат с една добра новина в последната серия, когато всички ще сме повече от нещастни, че "Теория за големия взрив" свършва.

Автор: Милена Минчева

Снимки: popsugar.co.uk

Още по темата:

5.0, 2 гласа

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайл