Начало Лайфстайл Интимно Езикът на тялото Галерията, наречена "Перфектни недостатъци"

Галерията, наречена "Перфектни недостатъци"

Галерията, наречена "Перфектни недостатъци" - изображение

След раждането на второто си дете, Нийли Фокс — фотографка от Джорджия, изпитва притеснения и дискомфорт от новия вид на тялото си. Затова решава да създаде проект, който нарича "Перфектни недостатъци". Целта й е да докаже не само на себе си, но и на всички останали, че нашите несъвършенства всъщност са красиви и не трябва да страдаме заради тях.

Според нея в този проект не става дума единствено за майчинство — той е за любовта към самите нас, за приемането ни каквито сме, независимо какви рани имаме — физически или емоционални белези.

"Като хора всички изпитваме несигурност. Сигурна съм, че след популяризирането на проекта, много хора, независимо от пол, възраст или раса, ще могат да открият причина да се влюбят в себе си и да се приемат." — споделя Нийли.

Още по темата:

3.0, 2 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлЛюбопитноНовиниЗдравни съветиПсихологияКлинични пътекиПроизводителиДиетиМедицински изследванияАлтернативна медицинаСнимкиОрганизацииИсторияСпециалистиЛеченияЗаведенияФизиологияХранене при...СпортСоциални грижиРецептиБотаникаНаучни публикацииЗдравни проблемиНормативни актовеИнтервютаТестовеАнкетиКалкулаториОбразование