Начало Лайфстайл За свободното време Светски шум "В човешки облик" се завръща на екрана с втора част

"В човешки облик" се завръща на екрана с втора част

"В човешки облик" се завръща на екрана с втора част - изображение

Първите фотографии, публикувани в Instagram от Тайра Банкс, полагат началото на заснемане втората част на филма "В човешки размер".

Първата бе реализира преди цели 18 години, а следващата се очаква да е синхронизирана с възрастта на порасналите си вече фенове.

За тези, които не са запознати, това е фентъзи комедия, в която главна роля играе кукла (Тайра Банкс), съживена по погрешка от малко момиченце (Линдзи Лоън), опитващо се да възкреси починалата си майка. Филмът е изпълнен с много забавни моменти, романтика, фантастика и, разбира се, много положителни послания към младите момичета. Всичко това кара любителите на първата част да се вълнуват силно относно следващата, която ще излезе официално тази година.

Чернокожата красавица обяснява, че Ив не е същата кукла, която зрителите обикнаха от първата сцена. Тайра казва още да очакваме големи обрати в характера на героинята, както и в самия сюжет, така че се очаква публиката да бъде доста изненадана. С развитие на действието Ив ще израства все повече като жена, а куклата в нея ще бъде сведена до минимум.

Този път Линдзи Лоън няма да бъде сред главните лица във филма, поради други свои ангажименти, но все пак се очаква нейна кратка, но забележителна поява.

Премиерата на "В човешки размер 2" ще бъде реализирана по време на коледните празници, а докато броим дните, можем да се насладим на някои от страходните първи кадри от снимачната площадка.

Тайра Банкс

 Тайра Банкс

Тайра Банкс

Тайра Банкс

 Тайра Банкс

Редактор: Милена Минчева

Източник: elle.com

Снимки: wordpress.com

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлСнимкиЛюбопитноНовиниСоциални грижиСпорт