Начало Лайфстайл Интимно 18+ В коя държава мъжете може да се похвалят с най-голямо мъжко достойнство?

В коя държава мъжете може да се похвалят с най-голямо мъжко достойнство?

В коя държава мъжете може да се похвалят с най-голямо мъжко достойнство? - изображение

На практика мъжете често преувеличават, когато говорят за размери – независимо дали става въпрос за шарана, който са уловили в неделя на язовира, или за размера на мъжкото си достойнство. Но истината вече не може да бъде скрита поради една малка, но много важна подробност – интернет. Скъпи мъже, благодарение на няколко нови проучвания, можете да оставите страховете си настрана. Британски изследователи са изготвили карта на света, която показва какъв е средния размер на мъжкото достойнство в 80 държави. Изследването е направено с надеждата да успокои представителите на мъжкия пол относно размера на техния пенис (или пък не) като по този начин се намали тревожността, която е една от водещите причини за депресия.

Учените обясняват, че правилният начин за измерване на мъжкото достойнство, е „от върха на пениса до самия край на костната кухина“. По този начин средната дължина на мъжкия полов орган в световен мащаб е близо 14 см.

линия

Най-надарени се оказват мъжете в Демократична република Конго. Средната дължина на мъжкото им достойнство е 18 см, докато в Тайланд е само 10 см. Страни, които също са привлекателни за жените, които търсят мъже с големи пениси, са Колумбия, Еквадор, Гана, Венецуела и Ливан.

Българските мъже могат да си отдъхнат, защото са сред първенците в Европа по дължина на пениса. Мъжкото им достойнство в еректирало състояние е близо 15 см.

карта

Сред европейските мъже водещи са унгарците – 16 см. След тях се нареждат французите със средна дължина на пениса от 15 см. От всичките 80 страни, които са включени на картата, САЩ се нареждат под номер 61, като достойнството им достига средно 13 см.

Най-скромни размери на мъжкото достойнство са регистрирани при мъжете от Корея – 9.66 см. Японците също не са никак добре в това отношение – 10.92 см. След тях на картата се нареждат китайците – 10.89 см. и филипинците – 10.85 см.

Изследването заключва, че мъжете в Южна Америка са най-надарени. Средната дължина на пениса в тази част на света е 16.15 см.

Само 3% от мъжете по света имат мъжко достойнство над 20 см. Около 6 % от мъжкото съсловие се нуждае от по-големи презервативи, защото стандартните им са малки.

Скъпи мъже, може да бъдете изненадани, впечатлени или разочаровани от размера на вашето достойнство, гледайки тази карта, но не забравяйте, че тя показва само размера на вашия инструмент, а не как да го използвате.

източник: metro.co.uk

снимки: viralthread.com; craveonline.com

по статията работи: Илияна Стоянова

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлХранене при...ЛюбопитноНовиниАлт. медицинаЛеченияФизиологияПсихологияСнимкиИзследванияСпортКлинични пътекиИсторияНормативни актовеСоциални грижиЗдравни съветиСпециалистиЗаведенияОрганизации