Начало Лайфстайл За свободното време Светски шум Всяка снимка на Даяна и Чарлз разкрива една и съща лъжа

Всяка снимка на Даяна и Чарлз разкрива една и съща лъжа

Всяка снимка на Даяна и Чарлз разкрива една и съща лъжа - изображение

Бракът между принцеса Даяна и принц Чарлз все още е един от най-обсъжданите в света. Благодарение на медиите ние знаем всякакви детайли и подробности, макар и понякога те да остават само в сферата на предположенията. Дори и да не четем постоянно какво пише за тях в различните медии ние можем да придобием представа за техния живот от множеството фотографии, които се пазят в архивите. Това са т.нар. „официални снимки“.

Даяна и Чарлз


Ако се вгледате по-внимателно в снимките ще забележите, че те умишлено насочват към това, че Чарлс е "глава на семейството". Той е по-висок, а на някои от снимките обгръща Даяна като заема ролята на бранител и защитник на съпругата си.

Даяна и Чарлз


Наскоро, обаче любопитни журналисти разкриха, че снимките не отразяват действителността.

Всъщност принц Чарлз и принцеса Даяна са били на една и съща височина. Хората, които отговарят за протокола, както и фотографите молят принцесата да се навежда или да слага единия си крак пред другия. Това се налага, когато Даяна носи токчета с височина повече от 2 см . По този начин се разваля хармоничния вид на двойката и така разликата се омаловажа - поне на снимки.

Даяна и Чарлз


Много хора споделят, че това най-вероятно е направено специално, за да се посочи статута и водещата роля на Чарлз в семейството.

Какво мислите вие за това?

източник: brightside.me

по статията работи: Илияна Стоянова

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлСнимки