Начало Лайфстайл За свободното време Светски шум Водка, цигари, мъже - ежедневните навици на една принцеса

Водка, цигари, мъже - ежедневните навици на една принцеса

Водка, цигари, мъже - ежедневните навици на една принцеса - изображение

Тя е свободна и непокорна. Обича купоните, светските събития, цигарите и водката. Тя е принцеса Маргарет – по-малката сестра на английската кралица Елизабет II. Всички знаем колко строга и праволинейна е кралицата, но Маргарет определено ще ви изненада.

принцеса Маргарет

Екстравагантна, дръзка и емоционална, принцесата е определяна като "по-красивата сестра и истинска модна икона".

Истински бунтар по душа, тя води "недопустим начин на живот", а жълтите медии не пропускат системните й изяви. Какво ли щеше да прави кралицата със скучния си и образцов начин на живот, ако не беше любимата й сестра, която да й създава проблеми?

две сестри
Маргарет е единствената сестра на кралицата. Двете са дъщери на крал Джордж.

В Twitter се появи част от книгата на журналиста Крейг Браун, в която са описани сутрешните навици на Маргарет, когато тя е на 25 години. Оказва се, че ежедневието й е доста интригуващо. Ето какво пише в разграфената по часове страница:

  • Сутрин принцесата става точно в 9, а закуската й се сервира в леглото. Докато се излежава, тя слуша радио (точно 2 часа) и чете вестници, които хвърля демонстративно на пода, когато й доскучеят. Пушенето на цигари е задължително занимание през цялото това време.

 

  • В 11 часа тя си взема вана. След освежаващия душ личната й прислужница й помага с обличането, гримирането и прическата.

 

  • В 12:30 часа принцесата слиза в салоните на двореца и директно се отдава на любимия си порок – водката.

 

  • В 13 часа тя обядва заедно с кралицата майка, съпругата на крал Джордж VI. Менюто е четиристепенно, сервирано в луксозен и скъп порцелан със сребърни прибори. А десертът включва плодове и изискани сирена.

принцеса Маргарет

И ако сутрешните навици на Маргарет ви се струват интересни, то любовният й живот е не по-малко вълнуващ.

Едва на 14 години принцесата се влюбва в по-възрастен мъж на име Питър, който е женен с две деца. Той се развежда, за да се събере със своята любима, но властната й сестра Елизабет не допуска това да се случи. Парламентът също се обявява против този брак с мотива, че ако това се случи, на Маргарет ще и бъдат отнети всички права и привилегии.

принцеса Маргарет сключва брак

Младата дама решава да жертва щастието с любимия си в името на семейството. Двамата се разделят, а няколко години по-късно тя се жени и става майка на 2 деца. През годините медиите не спират да следят социалния й живот, както и многобройните й любовници.

източник:dailymail.co.uk

снимки: people.com; xpress.co.uk

по статията работи: Илияна Стоянова

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлСнимкиПсихологияНовиниЛюбопитноАнкети