Начало Лайфстайл Красота и стил Модерно ВИСША МОДА: Леонардо ди Каприо и неговата найлонова торбичка

ВИСША МОДА: Леонардо ди Каприо и неговата найлонова торбичка

 ВИСША МОДА: Леонардо ди Каприо и неговата найлонова торбичка - изображение

Скъпи мъже, Леонардо ди Каприо наложи нов тренд в модата. Време е да последвате неговите стъпки и да сложите небрежно найлонова торбичка, около кръста си. Затова извадете бирата или другите хранителни продукти от пликчето и действайте.

Безспорно Леонардо ди Каприо  е един от най-талантливите актьори, но определено има проблеми, когато става въпрос за мода. Или не? Разбира се, той винаги е неотразим, когато го виждаме на червения килим, но в ежедневието си актьорът предпочита да се движи неглиже, облечен с широки кецове, къси гащи, чанти с козирка и любимите му кецове. Един въпрос, обаче ни измъчва? Къде Лео си държи телефона, ключовете и други аксесоари? Ами, в чанта ще кажете! Да, това е верен отговор, но каква чанта само?!

Актьорът бе щракнат с „находката“ от папараци в Ню Йорк през изминалата седмица. На фотографиите се вижда как той е завързал ризата си около кръста , а пластмасовата торбичка в лилав цвят виси и безспорно бие на очи.

Леонардо ди Каприо

В социалните мрежи  веднага се появиха шеги и закачки относно новия аксесоар на актьора. Един от потребителите пише: "Всяка друга чанта е по-добра от пликчето на ди Каприо". Медиите пък коментират, че актьорът е известен с каузите си в подкрепа на опазването на природата, а изведнъж се появява с найлонова торбичка, в която държи вещите си.

Леонардо ди Каприо

Убедени сме, че модните дизайнери са в шок от вида на звездата. Или пък не. Интересното е, че много от тях през тази година представиха много мъжки колекции, които включват чанти около кръста. Например, Patrik Ervell, считан за един от най-младите дизайнери на мъжки облекла в Ню Йорк,  по време на  седмицата на модата в Ню Йорк представи подобен вид артикул, но със сигурност материята не е от найлон. Дишайте, скъпи специалисти. Може да бъде и много по-зле…

модел

Истината е, че не можем да укоряваме Лео, защото подобни волности могат да си позволят само богатите и известните.

Изглежда като интелигентно нововъведение от страна на звездата.  Но един въпрос остава: защо ди Каприо просто не използва джобовете на късите си панталони, за да си носи аксесоарите? Склонни сме да смятаме, че може би актьорът се стреми да привлече вниманието на папараците. Кой знае? Но, трябва да признаем, че новата му чанта със сигурност е находка. А ние винаги ще те обичаме, Лео!

източник: wmagazine.com; gq.com; vanityfair.com

по статията работи: Илияна Стоянова

 

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайл