Начало Лайфстайл За свободното време Светски шум Вижте коя е най-красивата жена, според списание Пийпъл!

Вижте коя е най-красивата жена, според списание Пийпъл!

Вижте коя е най-красивата жена, според списание Пийпъл! - изображение

Нейната лъчезарна усмивка е в заглавията на списанията още от 90-те насам, така че не трябва да бъде изненада, че Джулия Робъртс печели титлата Най-красивата жена, според списание Пийпъл. Любопитното е, че нейната победа тази година е доста историческа. Робъртс печели титлата вече пет пъти.

Първият път е през 1991 г., когато тя е едва на 23 години. След това украсява корицата през 2000, 2005 и 2010. А кой каза, че това ще е последният път, в който тя ще е Най-красивата жена? Въпреки че няма толкова участия, колкото преди десетина години, тя все още работи активно върху няколко проекта. Робъртс озвучава в новия филм за Смърфовете, който излезе този месец.

Какво мисли Робъртс относно победата?

"Много съм поласкана," казва Робъртс.

И тъй като са минали 26 години от първата й такава победа, от списанието не пропускат да попитат актрисата как се вижда след 26 години.

"На седемдесет и пет" - казва тя със смях. "Ако мога просто да остарявам грациозно и да гледам децата си как растат, осъзнават мечтите си и намират партньор в живота, да се надяваме имат семейство и малки същества, които Дани и аз да глезим..."

Има ли по-красива усмивка, наистина?

Източник: hellogiggles.com

Главна снимка: eontarionow.com

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияСнимкиЛайфстайлЛюбопитноСпорт