Начало Лайфстайл Красота и стил Грим и прическа Вижте кои са 3-те въпроса, които Лаурен Конрад ни съветва да си зададем, преди да подстрижем драстично косата си

Вижте кои са 3-те въпроса, които Лаурен Конрад ни съветва да си зададем, преди да подстрижем драстично косата си

Вижте кои са 3-те въпроса, които Лаурен Конрад ни съветва да си зададем, преди да подстрижем драстично косата си - изображение

Лаурен Конрад е моден блогър, който вдъхновява стотици жени по света със своите съвети.

Уебсайтът на Лаурен стана истинска сензация в интернет пространството и източник на безброй съвети - от грим и прическа до житейска философия. Самата Лаурен наскоро отряза буйната си, руса, вълниста грива.

Ето какво ни съветва тя да се запитаме, преди да направим тази драстична крачка във външния си вид:

Всичко стабилно ли е във вашия живот в момента на вашето решение?

"Разбирам инстинкта ви да отрежете косата си веднага след раздяла или друга важна промяна в живота си." започва Конрад. "Но, също както е добре да започнете на свежо, също е вероятно да се втурнете към решение, за което ще съжалявате." Ако предвиждате предприемането на голяма промяна във външния си вид, опитайте се да пристъпите към нея, когато всичко останало във вашия живот е в равновесие.

Можете ли да намалите темпото?

Вместо да пристъпите към драстично скъсяване на вашата коса, помолете фризьора си поиграе с текстурата на вашата прическа и постепенно да премине към прическата, която желаете. Така ще имате време да размилите.

Готови ли сте да полагате постоянни грижи в поддръжката на нова прическа?

Има голямо неразбиране в това, че по-късата коса се нуждае от по-малко грижи. Да, спестява малко време, докато я мажете с шампоан. Но, всъщност, отнема повече време да оформите по-къса коса и трябва да я подрязвате по-често (всеки 4 до 6 седмици) за да поддържате формата й. Да не говорим, че вече няма да има как да връзвате косата си на небрежен кок, всеки път, когато нямате време за оформяне!

Ако сте отговорили с "да" на всички горни въпроси, то вие сте готови за подстрижка, съветва Конрад.

И все пак, ако вече сте направили тази крачка и вече съжалявате, помнете, че косата расте и скоро пак ще се наслаждавате на буйната си грива!

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлЗдравни съветиЛюбопитноСнимкиСпортРецептиПсихологияСоциални грижиДиетиНовиниХранене при...Алт. медицинаБотаникаПроизводителиЛечения