Начало Лайфстайл За свободното време Любопитно и забавно Видео игри в мол забавляват мъжете, докато жените им пазаруват

Видео игри в мол забавляват мъжете, докато жените им пазаруват

Видео игри в мол забавляват мъжете, докато жените им пазаруват - изображение

Скъпи мъже, иска ли ви се, докато вашата съпруга обикаля трескаво магазините да съществува някакво място, макар и малко, в което да седнете и да не ви се налага да препускате след нея?

Скъпи дами, докато вие се впускате в традиционния шопинг и вашите мъже ви досаждат, не ви ли се иска те да изчезнат някъде, а вие да си пазарувате свободно ?

търговски център


Може и да ви шокираме, но истината е, че имаме разрешение на проблема и за двата пола.
Търговски център в Китай инсталира т.нар. „място за почивка за съпрузи“("husband storage"). Чудите се какво представлява това? Това са четири инсталирани кабини, в които мъжете, които придружават половинките си на пазар ,могат да се забавляват с видео игри от 90-те години на миналия век.

„Global Harbour“, най-големият мол в Шанхай, обособява помещенията на различните етажи. Местата са остъклени, а вътре в тях има удобен стол, компютър, голям монитор, както и много компютърни ретро игри от 90-те години, които всеки мъж може да си избере и да си пусне.

кабина

Към момента услугата е безплатна, но се очаква скоро да стане платена. Служителите от търговския център разказват, че потребителите след няколко месеца ще трябва да сканират QR код и да заплатят малка сума чрез мобилните си телефони, за да я използват.

видеоигри

Много от мъжете са доволни, че могат да оставят жените си да се разхождат и пазаруват с часове в мола. Все пак не се налага да стоят и да нервничат цял ден на половинките си кога ще приключат. Някои от изпробвалите кабината, обаче, се оплакват, че помещението е прекалено тясно, задушно и няма достатъчно, човек да се обърне.  

Мненията на жените за кабините също са разнопосочни . Някои ги харесват, но други споделят, че след покупки чакат мъжете си  с часове, докато прикючат да играят . Какъв обратен ефект?

източник: thetimes.co.uk; standard.co.uk

по статията работи: Илияна Стоянова

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияСнимкиЛюбопитно