Начало Лайфстайл За свободното време Любопитно и забавно Булка разкрива аферата на мъжа си пред олтара

Булка разкрива аферата на мъжа си пред олтара

Булка разкрива аферата на мъжа си пред олтара - изображение

Сватбените дни са изпълнени с нервни трепети не само за младоженците, но и за всички присъстващи – пеперуди в стомаха, учестен пулс, сълзи от радост и пр.

Една бъдеща булка обаче изпитва съвсем друг тип нервност по време на сватбения си ден. В разгара на церемонията тя разкрива изневярата на мъжа си пред всички гости.

Жената разказва за всичко пред Whimn, разкривайки как се е справила с предателството по възможно най-драматичния и отмъстителен начин.

В нощта преди сватбата до нея достигат няколко съобщения от непознат номер, които разкриват двойствения живот на партньора й и преобръщат целия й свят.

Часове преди големия ден, младата дама се е наслаждавала на питиета с приятелките си, докато телефонът не иззвънява. Очаквала е да получи поредните поздравителни съобщения за брака, но вместо това открива екранни снимки, показващи чат между годеника й и друга жена. Екранните снимки са съпътствани с текста "Аз не бих се омъжила за него. А ти ще го направиш ли?".

Като доказателство, жената, която й е изпратила екранните снимки, праща в допълнение и такива на нея и младоженецът, както и детайли за връзката на уж двамата влюбени, които ще се женят. Оказало се е, че тя е любовница на младоженеца от месеци, без неговата годеницата дори да подозира.

Бъдещата булка веднага разбрала, че съобщенията са истински. Започнала да навързва много неща и да си обяснява конкретни ситуации. Почувствала се е, разбира се, като глупачка.

Приятелките й започнали да я подтикват да отмени сватбата, но тя не можела да мисли трезво и решила просто да се усамоти и да си легне. Още със събуждането си вече е знаела какво да прави. Искала е сватбата да започне по планувания начин, но вместо брачната си клетва, да прочете съобщенията на двамата любовници.

След като се е придвижила бавно до олтара, се е обърнала към гостите с думите: "Днес няма да има никаква сватба. Оказа се, че Алекс не е този, за когото го мислех".

Веднага след като думите и огласяват църквата, започва шок сред хората. Младоженецът се опитал да хване ръката й, но тя е успяла да се възпротиви и да извади телефона, за да прочете съобщенията на глас.
Цветът на лицето на годеникът й рязко се е променило и той побягнал навън, следван от кума си.

Въпреки че мъжът на живота й се е оказва измамник, тя решава, че всичките й близки заслужават да преживеят един празничен ден, макар и от друг тип.

„Обичам всички ви и колкото и ужасяваща да е ситуацията, аз се радвам, че сте тук с мен. Няма да има сватбено парти днес, но вместо това, ще има празненство, честващо честността, истинската любов и стремежа да следваме сърцето си, дори когато боли“.

 

Редактор: Милена Минчева

Източник: unilad.co.uk

Снимки: freepik.com

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлСпортСнимкиЛюбопитноЗдравни съветиПсихологияТестовеРецепти