Начало Лайфстайл За свободното време Моето хоби Британка изобрети мини плетена шапка за нос

Британка изобрети мини плетена шапка за нос

Британка изобрети мини плетена шапка за нос - изображение

Всички ние се борим със студен, зачервен нос през зимните месеци? Е, една нова тенденция може и да ни помогне да предотвратим това тази зима. Освен ако не ви е срам разбира се!

Британка на име Сали Джоунс изобрети необичайното плетиво за нос, което предпазва чувствителния орган от студ и зачервяване. Аксесоарът се поставя на носа, прикрепяйки се със специален ластик.

Идеята хрумва на Сара през 2009 година, когато измръзнала като "ледена висулка". Тя основава своя компания и наскоро пусна за продажба нестандартния аксесоар, който се предлага в различни материи, цветове. Срещу скромната сума от 10 долара всеки може да се сдобие с миниатюрното плетиво, което мнозина оплюват. Неговата създателка отговаря на критиките като заявява, че няма нищо по - неприятно и грозно от "зачервения и сополив нос".

плетен аксесоар

Сара споделя, че тя носи необичаайния аксесоар, само, когато е у дома, тя не се появява на улицата в този вид.

Ако искате да сте в крак с новата модна тенденция, ще бъдете развълнувани да знаете, че  плетените шапчици са напълно персонализирани. Можете да изберете цвят, шарка и материал ( вълна или изкуствена кожа).

Някои биха могли да твърдят, че носенето това плетиво не е по-различно от опаковането ни с шал около лицето ви или покриването на ушите , като и двете са напълно приемливи начини за поддържане на топлина. Но вие готови ли сте за тази нова тенденция? Бихте ли носели този нестандартен аксесоар във вашето ежедневие?

Редактор: Илияна Кръстева

Източник: hybridtechcar.com

5.0, 2 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлЗдравни съветиЛюбопитноАлт. медицинаТестовеСнимкиФизиологияИсторияНовиниСпециалистиЗдравни проблемиИзследванияКлинични пътекиСпортНормативни актовеХранене при...ЛеченияБотаника