Начало Лайфстайл За свободното време Светски шум Брад Пит предлага 120 000 долара, за да гледа Игра на тронове с Емилия Кларк

Брад Пит предлага 120 000 долара, за да гледа Игра на тронове с Емилия Кларк

Брад Пит предлага 120 000 долара, за да гледа Игра на тронове с Емилия Кларк - изображение

По време на благотворителен търг, организиран от Шон Пен, Брад Пит бе готов да се раздели с 120 000 долара, за да изгледа епизод на култовия сериал "Игра на тронове" в компанията на Емилия Кларк, която играе Денерис Таргариен в легендарната поредица.

Брад Пит

Наддаването започна от 80 000 долара. Първи в него се включи не кой да е, а Кит Харингтън, който освен екранна половинка на Кларк, е й неин близък приятел. Брад Пит, който е луд фен на поредицата "Игра на тронове", вдигна залога, като предложи 120 000 долара. В крайна сметка холивудският актьор загуби в наддаването, тъй като анонимен участник в търга предложи 160 000 долара.

Брад Пит може и да не спечели вечеря с Кларк, но той отдели 40 000 долара от банковата си сметка, за "лично преживяване с баскетболния отбор "Сан Антонио Спърс".

Брад Пит и Кит Харингтън

През 2010 година Шон Пен учредява благотворителна организация след опустошителното земетресение в Хаити. Всяка година актьорът организира търг, за да помогне на пострадалите. Традиционно събитието се състои в Лос Анджелис в навечерието на раздаването на наградите "Златен глобус". За вдъхновител на идеята Шон определя Леонардо ди Каприо, който го е провокирал да създаде фондацията.

Средствата, които бяха събрани тази година, са над 3,5 милиона долара, които ще отидат в помощ на Хаити.

По статията работи: Илияна Стоянова

Източник: people.com


Още по темата:

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайл