Начало Лайфстайл За свободното време Любопитно и забавно Близалки на сватбата - повече от десерт

Близалки на сватбата - повече от десерт

Близалки на сватбата - повече от десерт - изображение

Ако бюджетът ви не е достатъчно голям, за да си позволите луксозна украса и шикозни цветя, то защо да не впечатлите гостите си с нещо иновативно, но и изгодно. Букети от близалки не само ще подсладят сватбата ви, но и ще са много атрактивни за поканените.

Функциите на една уж обикновена близалка обаче не стигат дотук. Тук може да разгледате вариативни идеи за употребата на сладкото изкушение в сватбения си ден.

Кейк попс

торта Може да подходите малко по-креативно с темата и да използвате кейк попс. Поръчайте сватбената си торта с такава декорация и сервирайте на гостите си парче торта с кейк попс. Със сигурност ще бъде нещо, което не всеки е виждал, а и децата ще бъдат повече от щастливи.

 

Декорация по масите

П последно време хендмейд продуктите са изключително ценени на пазара. Е, защо и вашата сватбена украса не бъде в стил "направи си сам". Вместо прекалено скъпи цветя, направете букети от близалки в средата на всяка маса. Те едновременно ще подобрят естетически атмосферата, но и ще служат за почерпка на гостите преди и след вечерята.

Сватбена тема

Ако решите да изберете тема на сватбата, която да олицетворява сладкия живот на младоженците, то близалките са перфектни за това. Изберете подходящите цветове и украсете цялата зала с гирлянди от близалки.

Разпределение на места

Върху големи близалки могат да бъдат отбелязани номерата на масите, а чрез тях гостите да се ориентират къде да седнат.

Подаръчета

Защо да не персонализирате малко нещата. Отпечатайте върху опаковката на близалките ваша снимка, имена и дата на сватбата, или дори имената на всеки поканен поотделно. Така едновременно ще се почерпят и ще им остане малък символичен спомен.

Снимките

Направете си реквизит, създавайки големи макети на близалки. Позирайте до тях, с тях, вкарайте в снимките и истински малки близалки. Забавлявайте се и си направете необичайна и уникална фотосесия.

 

Редактор: Милена Минчева

Източник: femalefirst.co.uk

Снимки: freehdw.com; jemonte.com

 

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияРецептиЗдравни съветиСнимкиЛайфстайлСпортЛюбопитно