Начало Лайфстайл За свободното време Светски шум Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс – двойка за пример

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс – двойка за пример

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс – двойка за пример - изображение

Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли винаги се закачат един с друг и казват, че това е тайната на щастливия им брак. Пригответе се да научите някои други тайни, които доказват, че тези холивудски знаменитости са перфектната двойка. Да, и ние обожаваме Райън и Блейк.

И двамата имат страхотно чувство за хумор

Райън пише смешни неща в Туитър. Неговият ежедневен живот го вдъхновява: той споделя възпитателните съвети и различните открития, които прави, а много хора просто обичат остроумия му хумор.

На рождения ден на съпругата си Раян публикува снимка с нея, но я отрязва и пише: "Честит рожден ден на моята невероятна съпруга".

На рождения ден на Райън, Блейк публикува снимка на съпруга си и Райън Гослинг и коментира: "Честит рожден ден, бейби".

Райън публикува снимка от снимачната площадка на най-новия филм, който Блейк снима и пише отдолу #nofilter". 

Лайвли споделя снимката на Рейнолдс и пише: "Ако има нещо, с което съм безкрайно горда на тази снимка, това е невероятната ми коса".

Райън прави бисквитки, а жена му коментира: "Райън направи няколко несполучливи бисквитки за Коледа. Той обаче е много красив."

Актьорите признават, че чувството за хумор е едно от онези неща, които им помага в семейния живот, а според Райън в чувството за хумор се крие разковничето за щастлив брак.

Те са страхотни приятели

Блейк и Райън

Преди да започнат да се срещат, актьорите са били приятели в продължение на 2 години. Може би това, което помага на Блейк и Райън да живеят щастливо, да бъдат романтични, да бъдат велики родители е това, че те са истински приятели. Актрисата признава, че винаги се обръща към съпруга си за съвет, плаче на неговото рамо, а той винаги я разбира.

Семейството над всичко

Актьорите имат две дъщери: Джеймс скоро ще навърши 4, а Инес е почти 2. Звездите признават, че наистина е трудно да бъдат родители. Блейк и Райън са родени в семейства с много деца и те харесват атмосферата на любов и подкрепа - затова искат много деца. Родителите никога не работят по едно и също време, така че един от тях винаги се грижи за децата.

 

Супер стилни

Блейк и Райън

Двамата винаги са стилни и елегантни, независимо дали дефилират по червения килим или се разхождат. Между другото, Блейк никога не е имала личен стилист. Тя сама създава своята визия и допълва, че резултатът и харесва.


Райън смята, че стилът е в сърцата на канадците. През 2010 г. списание People го обявява за "най-секси мъж в света".

Свързващият елемент

благотворителна дейност

Съпрузите се занимават с благотворителност: те помагат на хората, които страдат от природни бедствия и деца от семейства с ниски доходи и се срещат с деца в болници. Нещо повече, те подкрепят Коалицията за спасяване на деца, която се бори срещу детската порнография. Блейк работи в много различни обществени организации, които се занимават с правата на децата и тяхната защита. Що се отнася до Райън, той е участвал и в благотворителен маратон.

Редактор: Илияна Кръстева

Източник: brightside.me

Още по темата:

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияСнимкиЛайфстайлРецептиСпортЛюбопитно