Начало Лайфстайл За свободното време Светски шум Бионсе, Джей Зи и портретът на Меган Маркъл като кралица

Бионсе, Джей Зи и портретът на Меган Маркъл като кралица

Бионсе, Джей Зи и портретът на Меган Маркъл като кралица - изображение

Всички знаем за невероятното чувство за хумор на звездното семейство Бионсе и Джей Зи.

По време на наградите БРИТ двойката бе отличена за "най-добра международна група". Изпълнителите нямаха възможност да присъстват физически на бляскавата церемония, но в специално видео те благодариха на всички гласували за отличието. Един кадър в това видео прикова вниманието на милиони.

Клипът имитира клип от последния проект на Бионсе и Джей Зи. Двамата са пред портрета на Мона Лиза, но в благодарственото видео тя е заменена от Меган Маркъл с корона.

Творбата е дело на американския артист Тим О‘Брайън, който преди време направи подобен портрет на Бионсе. Артистът коментира пред водеща американска телевизия, че е "изненадан да види портрета на Меган Маркъл във видеото на звездното семейство!"

"Благодаря на британските награди за оказаната чест. Винаги сме усещали вашата подкрепа. Всичко е любов! Благодаря ви!", коментира Бионсе.


Истинска сензация предизвика видеото минути, след като бе разпространено. В официалния профил на изпълнителката то е видяно от 8 милиона потребители.

Часове след това дивата пусна снимка с портрета на Маркъл и поздрави херцогинята на Съсекс за бременността й. Бионсе и пожела много щастие.

Редактор: Илияна Кръстева

Източник: bbc.com


Още по темата:

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайл