Начало Лайфстайл За свободното време Любопитно и забавно Бебета орангутани релаксират с питие, след като са спасени от контрабандисти в Тайланд

Бебета орангутани релаксират с питие, след като са спасени от контрабандисти в Тайланд

Бебета орангутани релаксират с питие, след като са спасени от контрабандисти в Тайланд - изображение

Снимки на очарователни бебета орангутани привлякоха вниманието в социалните мрежи. Тези сладки бебета бяха „лекувани“ с мляко и удобно място, след като бяха спасени от контрабандисти на животни в Тайланд.

бебета орангутани
На снимките се вижда как спасителите хранят с бутилка мляко малките. Героите успяват да измъкнат бебетата от престъпниците, които се опитват да ги продадат.

Тайландски офицери от дивата природа арестуваха малайзиец, който се опитвал да отвлече две бебета орангутани през южната граница. Освен тях са открити и 51 сухоземни костенурки и 6 миещи мечки.

бебета орангутани

Животните са били скрити в пластмасови кутии и куфари и скрити в багажника на 63-годишен контрабандист. Той е заловен, след като се опитвал да премине през граничен контролно-пропускателен пункт в южната част на провинция “ Songkhla“ в Тайланд - разкъсана от бунтове област, известна като средище на контрабанда за наркотици, оръжия и други вещества.

орангутани

Заподозреният си е признал, че е бил нает да транспортира животните от съседната държава" Перлис " в Малайзия, Тайланд за 1000 бата ($ 33).

бебета орангутани

Малките орангутани са на възраст около шест месеца и  се очаква скоро да бъдат  прехвърлени в местния приют.

орангутани

Орангутаните са местни. Те обитават островите Борнео и Суматра, но често са незаконно транспортирани в цяла Югоизточна Азия и премествани в частни зоологически градини, или  са третирани като домашни любимци.

източник: dailymail.co.uk

по статията работи: Илияна Стоянова

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлЛюбопитноНовиниСнимкиИсторияРецепти