Начало Лайфстайл За свободното време Любопитно и забавно Баща на стюардеса изминава всички полети по коледните празници с дъщеря си

Баща на стюардеса изминава всички полети по коледните празници с дъщеря си

Баща на стюардеса изминава всички полети по коледните празници с дъщеря си - изображение

Макар много хора да си взимат отпуск в дните около коледните празници, за да прекарат пълноценно време със семействата си, за някои сектори това е просто невъзможно. Едни от най-заетите по празниците бизнеси е авиационният. Летищата работят с пълна сила през декември, а на служителите често им се налага да пропускат празниците.

Една от многото стюардеси, на която се е наложило тази година да работи по време на Коледа, е Пиърс Воан. Въпреки че младото момиче е била ангажирана за полет както на Бъдни вечер, така и на Коледа, тя не е прекарала празниците сама, тъй като през тези няколко дни е била придружавана от един специален пасажер – нейния баща.

Майк Леви, пътник в първа класа, публикува селфи в социалната мрежа с Хол – бащата на Воан. От описанието на снимката всъщност разбираме за трогателната семейна коледна история:

селфи

"В самолета на път към вкъщи имах удоволствието да седя до Хол. Неговата дъщеря трябваше да работи около Коледа. А той решил, че иска да прекара празниците с нея. Затова се качва на всеки полет, на който тя ще е ангажирана днес и утре, за да бъде на Коледа с дъщеря си. Какъв фантастичен баща!"

И докато полетите на Пиърс Воан са минали успешно, не навсякъде по света са имали този късмет. Някои летища в САЩ са затворили врати още на Бъдни вечер, поради аварии, и са започнали да функционират едва след 26-ти декември. Наложило се е на много хора да прекарат празниците в летищата или дори във въздуха.

Независимо обаче къде може да се озове човек на Коледа, ако има толкова грижовен баща, роднина или просто приятел, който да е с него, празникът ще бъде светъл.

Редактор: Милена Минчева

Източник: thepointsguy.com

Още по темата:

5.0, 2 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлИсторияЛюбопитноЗдравни съветиСнимкиНовиниСоциални грижиСпортДиетиРецептиАнкети