Начало Лайфстайл За свободното време Любопитно и забавно Бавачка за милиони: Семейство си търси бавачка принцеса

Бавачка за милиони: Семейство си търси бавачка принцеса

Бавачка за милиони: Семейство си търси бавачка принцеса - изображение
Ако не сте пораснали достатъчно и все още мечтаете да бъдете Дисни принцеса, това ще е перфектната работа за вас. Само че ще трябва и да се грижите за две малки дечица, но това са подробности, нали?

Двойка от Великобритания иска да наеме детегледачка за 5-годишните си близначки. В длъжностната й характеристика обаче влиза и една малка подробност – тя трябва да приема ролята на Дисни принцеса всеки ден. Това означава, че успешно взетата кандидатка един ден ще бъде Пепеляшка, друг Красавицата, а в трети може би и Рапунцел.

Годишната заплата на детегледачката ще възлиза на стойност от 40 000 паунда (или 53 000 долара). Работата обаче не е целодневна, а само за няколко часа на ден.

Родителите се надяват бавачка, играейки роля на някоя силна принцеса, да научи двете им момичета на ценности като целеустременост, кураж и отдаденост.

"Както всички 5-годишни момичета, така и нашите са обсебени от Дисни, затова мислим, че това ще е най-добрият начин за изговаряне на някои важни уроци" – споделя майката. – "Наясно сме, че това не е нормална обява за бавачки, но смятаме, че това ще бъде чудесен начин да научим момичетата на решителност, състрадание, безстрашие и амбициозност, но все пак от надеждни модели за подражание като принцеса Тиана, принцеса Ана, Пепеляшка и пр."

бавачка, облечена като Дисни принцеса

"Търсим някой, който да се свърже изцяло с персонажа и да създаде забавна атмосфера у дома, но и да не се страхува да вкарва дисциплина, ако близначките са непослушни."

Публикуваната обява продължава описанието на работната позиция с това, че правилният човек трябва да има творческо излъчване, както и страст към всички продукти и филми на Дисни, за да може да сподели тази си любов с двете момичета.

Освен ежедневното обличане като принцеса, от бавачката ще се изисква още да прибира близначките от училище четири пъти в седмицата, да организира дейности, свързани с Дисни, изкуство, занаяти, пеене и печене на сладкиши. А в по-натоварените за родителите дни ще се налага да приготвя вечеря и да приспива децата.

Освен високата заплата, родителите ще покриват и всички разходи за костюмите.

"Смятаме, че това е прекрасна възможност за някой да развие своето въображение и да добави малко магия в живота на нашите момичета" – пише майката в обявата. – "Затова, ако някъде има луда по Дисни бавачка, която е способна да ни помогне, моля да се свърже с нас."

Редактор: Милена Минчева

Източник: thisisinsider.com

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлСнимки