Начало Лайфстайл За свободното време Светски шум Ан Хатауей подлъга фенове, за да им даде урок да не се доверяват толкова лесно на знаменитости

Ан Хатауей подлъга фенове, за да им даде урок да не се доверяват толкова лесно на знаменитости

Ан Хатауей подлъга фенове, за да им даде урок да не се доверяват толкова лесно на знаменитости - изображение

Ан Хатауей подлъга феновете си, докато беше на гости в шоуто на Елън Дедженеръс. Тя представи своята "тайна" за красота, наречена "цитрусово лечение". Актрисата накара всички от публиката, включително известната водещата, да задържат цитрусов плод в устите си и да издават странни звуци, докато дишат.

След малкия й експеримент, Хатауей обяснява мотивите си да подлъже хората по този начин. Тя апелира към всички да не се излагат по този начин, само защото знаменитост е казала, че го прави.

Гостуването на актрисата бе по повод новия филм, по който работи. Но разговорът поема и в друга посока. Хатауей с умиление си спомня детските години, когато е прекарвала време със семейството си. Но говори още и за своето почти 3-годишно дете.

В течение на разговора актрисата разказва на Елън за пътешествието й по калифорнийското крайбрежите по време на празниците.

Споделяйки историята, тя се обръща към публиката и ги моли да вземат мандарината, която е оставена под стола не всеки, и да я обелят. Докато всички са заети с плода, Ан им споделя за книгата, на която е попаднала по време на екскурзията си - "Цитрусово лечение" ("Citrus Healing").

"Тя обхваща всички начини, по които можеш да ползваш цитрусите в живота си, за да подобриш своето здраве." – разказва тя. – "Ароматерапия, почистващо средство, а една от частите дори разяснява как да вкараме плодовете в медитацията си."

Хатауей успява да накара всички от публиката, както и самата Елън Дедженеръс, да изпълнят "ритуала". Той се състои в това, да се задържи мандарината в устата и да се вдишва и издишва силно и шумно през нея. Звучи абсурдно, нали? Но всъщност всички започват да го правят.

Актрисата има задава въпроса "Чувствате ли се малко по-добре? Усещате подобрение?". Но веднага след това със силен и рязък тон казва, че това е невъзможно. Цялата история е била измислица.

"Измислих си всичко това, Елън." – казва Хатауей. – "Поуката от това е следната: Не слагайте нещо в устата си, само защото знаменитост ви е казала да го правите. Сега сте свободни да хвърлите мандарините си по мен." – шеговито завършва поучителната си лъжа.

Колкото и подлъгани да са се почувствали зрителите на шоуто "The Ellen DeGeneres Show", толкова и им е бил полезен този урок. Наистина в днешно време с цел разпространение на различни информационни канали, новини, продукти и пр. започват да се популяризират фалшиви трикове за красота, тайни за красива кожа, незнайни и странни средства за подмладяване. Но наистина голяма част от тези неща не са истина.

Знаменитостите влагат изключително много пари за процедури, скъпа козметика, тренировки и хранителни режими. Надали истинска звезда като Бионсе или Шакира поддържат красотата си с някой лесен трик за подмладяване, който отнема минимално средства, енергия и време.

Затова следващия път, когато прочетете подобно абсурдно заглавие, каращо ви да ползвате някакви определени продукти, за да изглеждате прекрасно, по-добре гледайте със съмнение. Би ви било много по-полезно да разучите за информация от приятели, форуми и групи в социалните мрежи за мнения от хора, които живеят със същия стандарт като вас, отколкото да се доверите на някого, просто защото е известен и изглежда безупречно.

Редактор: Милена Минчева

Източник: thisisinsider.com

Още по темата:

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияСнимкиЛайфстайлРецептиСпортЛюбопитно