Начало Лайфстайл За свободното време Светски шум Анджелина Джоли разкрива подробности за трудната раздяла с Брад Пит

Анджелина Джоли разкрива подробности за трудната раздяла с Брад Пит

Анджелина Джоли разкрива подробности за трудната раздяла с Брад Пит - изображение

Анджелина Джоли за първи път разкрива повече подробности за шокиращата си раздяла с Брад Пит.

Актрисата разговаря с директора на BBC World News Ялда Хаким  в Камбоджа. Тя споделя, че раздялата била наистина труден период за нейното семейството.

"Не искам да говоря много за това, освен, че беше труден период и… ние сме семейство и винаги ще бъдем семейство, и ще го преодолеем, надявам се, че семейството ми ще стане по-силно."

Джоли, която е на 41 г., бе в Камбоджа през февруари, за да рекламира новия си режисьорски продукт – филма "Първо убиха баща ми". Майката на 6 деца споделя, че едновременно с това се опитва да се фокусира върху децата си: Мадокс (15 г.), Пакс (13 г.), Захара (11 г.), Шайло (10 г.) и близнаците Нокс и Вивиан (8 г.).

"Много, много хора се оказват в подобна ситуация," казва тя. "Цялото ми семейство… всички преминаваме през трудни времена. Фокусирам се върху децата си… и се опитвам да намеря изход. Ние сме и винаги ще бъдем семейство. "

Джоли споделя също така, че след подаването на молбата за развод тя, децата и домашните й любимци се опитват да се върнат към нормалния ритъм на живота.

"Бяха трудни месеци. Сега преминавам през момент, в който всички са в стаята ми," казва тя смеейки си. "Две кучета, два хамстера и две деца в този момент. Прекрасно е. но обикновено просто се събуждам и се опитвам да разбера кой ще разходи кучето, кой ще приготви палачинките и дали всички са си измили зъбите."

Когато интервюираща пита Джоли как се вижда след 5 години, актрисата осъзнава, че тогава къщата й ще е пълна с тийнейджъри.

"На този етап, надявам се, че ще съм на крака," казва тя, шегувайки се за това, че я превъзхождат числено. "След 5 години бих искала да пътувам по света и да посещавам децата си, надявам се, че ще са щастливи и ще правят наистина интересни неща, представям си ги в много различни части на света и ще ги подкрепям."

"Всичко, за което наистина се надявам, е, че съм пример, добър пример за децата ми и, че им давам увереност да разберат на какво са способни и им представям света по начина, по който трябва да бъде видян. Не през призмата на Холивуд или чрез определен начин на живот, а наистина да го опознаят, да бъдат много умни и отговорни хора."

източник: motto.time.com

снимка: popsugar.com

Още по темата:

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияСнимкиЛайфстайлЛюбопитно