Начало Лайфстайл Интимно Любов и секс Американска двойка сключва брак след 50-годишна раздяла

Американска двойка сключва брак след 50-годишна раздяла

Американска двойка сключва брак след 50-годишна раздяла - изображение

През лятото на 1962 г., Джанис Ръд среща Уилсън Прентис за първи път в кафето на Occidental College в Лос Анджелис, Калифорния. Джанис работи там на непълно работно време. Двамата се влюбват и след известно време решават да сключат брак. Родителите им не одобряват това. Пригответе се да се потопите в една 50-годишна любовна история. Продължавайте да четете, за да разберете силата на любовта.

Джанис и Уилсън

Уилсън се събужда рано всяка сутрин, за да се види и поговори с Джанис в кафенето. Уилсън е по-млад от Джанис и по време на студентството си никога не допуска, че има шанс с нея. Той заключва: "Тя беше твърде красива за мен."

Въпреки всичко, двамата започват да се срещат, а на Деня на благодарността Джанис прави неочаквана изненада на своя любим. Тя иска адреса от приятел и кара почти 150 мили, за да прекара уикенда с него и неговото семейство. Нека не забравяме колко трудно е било тогава жена да отиде в непозната къща без покана и без предупреждение - под влиянието на романтични чувства.

През декември 1962 година двамата се сгодяват. Местен вестник пише новина за щастливата двойка.

изрезка от вестник

Когато Джанис разказва на баща си за плановете си да се ожени за Уилсън, той е категорично против. Подобно на много жени по онова време, решенията на Джанис се вземат от баща й. Той иска от дъщеря си да сложи край на връзката си и я заплашва, че ако не го направи ще прекъсне финансовата подкрепа за образованието й.

Бащата на Дженис не одобрява, защото Уилсън е евреин, а Джанис произхожда от християнско семейство. Въпреки че майката на момичето забелязва, че двамата се обичат, тя не може да се противопостави на волята на мъжа си. Въпреки всичките опити, Джанис е принудена да прекъсне връзката с любовта на живота си.

Джанис и Уилис

Финансово зависими и с разбити сърца, двамата се разделят продължават живота си по различни пътища. Но това не е краят.

Уилсън учи в Харвард и става престижен адвокат. Джанис поема семейния бизнес. Двамата се женят и се развеждат за други хора, но след две неочаквани загуби, пътищата им се препитат отново. Техните майки умират по едно и също време.

Джанис и Уилсън откриват сред вещите на родителите си изрезка от вестника за техния годеж(от 1962 г.) . Това завръщане към миналото се оказва едновременно ужасяващо и вълнуващо за Джанис и Уилсън, които по това време все още са женени за своите половинки.

Когато и двамата се развеждат, Уилсън кани Джанис на обяд. Съдбата се намесва и ги събира отново. След почти 17 500 дни далеч един от друг, двамата се срещат в Сан Франциско.

Джанис и Уилсън

На 19 август 2012 г. Уилсън и Джанис най-накрая се женят на мястото, където се срещат за първи път - кафенето на Occidental College в Лос Анджелис, Калифорния. Сватбените им покани съдържат оригиналната статия от вестника от 1962 г.

Така приключва тяхната любовна история. Благодарение на съдбата тези двама души успяват да изживеят една дълго чакана и изстрадана любов.

Но какви са поуките, които може да извлечем от тази романтична история? Нашият съвет към всички вас е: Ако обичате някого, кажете му го точно сега. Ако и той ви отвърне със същото не го оставяйте да си тръгне. Може да нямате същия късмет като тази очарователна американска двойка.

Редактор: Илияна Кръстева

Източник: brightside.me 

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлПсихологияСнимкиЛюбопитноАнкетиНовиниСоциални грижиЗдравни съветиТестове