Начало Лайфстайл За свободното време Светски шум Адел счупи една от наградите си Грами, за да я сподели с Бионсе

Адел счупи една от наградите си Грами, за да я сподели с Бионсе

Адел счупи една от наградите си Грами, за да я сподели с Бионсе - изображение

Една от общо петте награди "Грами", които получи Адел, бе в категорията албум на годината ,но тя почти отказа да я приеме, тъй като според нея изпълнителят, който заслужава да я получи, е Бионсе.

"Според мен албумът на годината беше "Lemonade", така че частица от мен вътрешно умря, като фен на Бионсе," - каза Адел в залата след голямото си отличие.

При приемането на наградата тя отдаде почит на Бионсе в своята реч:

"Няма как да приема тази награда и съм много смирена, благодарна и снизходителна, но животът ми е Бионсе и за мен албумът беше Lemonade, Бионсе беше толкова величествена и така добре обмислена. И толкова красива и искрена и всички имахме възможност да видим другата ти страна, която не винаги ни позволяваш да видим, и ние го оценяваме. И всички артисти те обожаваме. Ти си нашата светлина. И начинът, по който караш мен и моите приятели да се чувстваме… е вдъхновяващ. И аз те обичам. Винаги съм те обичала. И винаги ще те обичам."

Речта на плачещата Адел трогна Бионсе, която също се разплака на първия ред и камерата я улови как изрича "Обичам те" към Адел.

За да докаже, че наистина вярва в това, което казва, Адел счупи наградата си "Грами" на сцената /което не беше показано по време на предаването/ и изглеждаше сякаш предлага едната част на Бионсе, която стоеше пред нея.

Адел си тръгна с общо 5 награди Грами: Албум на годината, Запис на годината, Песен на годината /"Hello"/, Вокален албум /"25"/ и за Най-добро поп соло изпълнение /"Hello"/.

Източник: harpersbazaar.com

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайл