0 продукта

LifeStyle

Модерните чанти за пролет-лято 2013

Модерните чанти за пролет-лято 2013 - изображение

от дата: 30.11.2012 г.

Колекциите от модерни чанти за пролет-лято 2013 се отличават с интересни и запомнящи се дизайни.

Модерната чанта за сезон 2013 е ярък и стилен аксесоар, който е в състояние не само да допълни вашата визия, но и да създаде индивидуалност.

Геометричните линии са една от новите модни тенденции за сезона. Стриктният силует на чантите често се подчертава чрез нейната форма и използването на геометрични щампи.

Ярките и неонови цветове на чантите, редом с тези на дрехите - оранжево и розово, зелено и жълто, индиго и яркочервено, са сред най-горещите тенденции за сезон 2013.

Разбира се, не само ярките цветове са забележителни. На модните подиуми присъстват чанти, изработени в черно, бяло и пастелните тонове на бежово, зелено, лилаво, изумрудено и синьо, които също са на мода.

Чантите, изработени от цветни блокове са изключително актуални за пролет-лято 2013. Вие ще сте в крак с модата, независимо дали сте избрали модел в черно-бяло, пастелни или ярки цветове - всяко едно от тези решения ще е подходящо.

Модерните чанти за сезон 2013 са направени от лакирани материали или материали с метален блясък в различни нюанси цветове. Дизайнерите често избират кожа на влечуги или имитация на такава, за да постигнат ефекта на "течния метал".

Следващата тенденция на новия пролетно-летен сезон 2013 са не тъканите материали и тъкани, които са с различна текстура. Най-често се избират естествените тъкани.

Чантите с перфорация също са в списъка на модните тенденции за сезона. Перфорацията може да бъде по цялата повърхност или да образува фигури. Тук изборът на материали е практически неограничен.

Като една от най-горещите тенденции за сезона се очертават чантите, изработени от кожа на влечуги или други материали с животински принтове, като необичайните за това цветове са най-предпочитани от дизайнерите. Голямо цвете или акцент от животинска кожа, гладка или набрана такава също са на мода през 2013 година.

Модерните чанти за пролет-лято 2013 са декорирани с камъни, мъниста, метални бижута и капси.

Чантите в етно стил продължават да бъдат актуални през новия моден сезон. Колекциите на модните къщи предлагат уникални модели, които са напълно покрити с бродерия от мъниста и камъни.

Дизайнерите често използват метални вериги с големи връзки като дръжки на модните чанти за сезона.  

Оцени страницата и я сподели с приятели
12345 5.0, 2 Гласа
Сподели в Facebook
Коментирай във Facebook

!. forum.framar.bg

Споделете вашето мнение, задайте въпрос или отворете дискусия за "Модерните чанти за пролет-лято 2013" във форума.

?. www.framar.bg:

Коментирайте "Модерните чанти за пролет-лято 2013"

Колко редовно посещавате сайта www.framar.bg?

Това ми е първото посещение в сайта.
Влизам едва отскоро.
Влизам редовно, няколко пъти седмично.
Влизам редовно, няколко пъти месечно.
Влизам всеки ден.
Влизам когато имам нужда.

Бюлетин

Промоции.

Актуални продукти.

Информация и новини.

При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.