0 продукта

LifeStyle

Модерните чанти за пролет-лято 2013

Модерните чанти за пролет-лято 2013 - изображение

от дата: 30.11.2012 г.

Колекциите от модерни чанти за пролет-лято 2013 се отличават с интересни и запомнящи се дизайни.

Модерната чанта за сезон 2013 е ярък и стилен аксесоар, който е в състояние не само да допълни вашата визия, но и да създаде индивидуалност.

Геометричните линии са една от новите модни тенденции за сезона. Стриктният силует на чантите често се подчертава чрез нейната форма и използването на геометрични щампи.

Ярките и неонови цветове на чантите, редом с тези на дрехите - оранжево и розово, зелено и жълто, индиго и яркочервено, са сред най-горещите тенденции за сезон 2013.

Разбира се, не само ярките цветове са забележителни. На модните подиуми присъстват чанти, изработени в черно, бяло и пастелните тонове на бежово, зелено, лилаво, изумрудено и синьо, които също са на мода.

Чантите, изработени от цветни блокове са изключително актуални за пролет-лято 2013. Вие ще сте в крак с модата, независимо дали сте избрали модел в черно-бяло, пастелни или ярки цветове - всяко едно от тези решения ще е подходящо.

Модерните чанти за сезон 2013 са направени от лакирани материали или материали с метален блясък в различни нюанси цветове. Дизайнерите често избират кожа на влечуги или имитация на такава, за да постигнат ефекта на "течния метал".

Следващата тенденция на новия пролетно-летен сезон 2013 са не тъканите материали и тъкани, които са с различна текстура. Най-често се избират естествените тъкани.

Чантите с перфорация също са в списъка на модните тенденции за сезона. Перфорацията може да бъде по цялата повърхност или да образува фигури. Тук изборът на материали е практически неограничен.

Като една от най-горещите тенденции за сезона се очертават чантите, изработени от кожа на влечуги или други материали с животински принтове, като необичайните за това цветове са най-предпочитани от дизайнерите. Голямо цвете или акцент от животинска кожа, гладка или набрана такава също са на мода през 2013 година.

Модерните чанти за пролет-лято 2013 са декорирани с камъни, мъниста, метални бижута и капси.

Чантите в етно стил продължават да бъдат актуални през новия моден сезон. Колекциите на модните къщи предлагат уникални модели, които са напълно покрити с бродерия от мъниста и камъни.

Дизайнерите често използват метални вериги с големи връзки като дръжки на модните чанти за сезона.  

Оцени страницата и я сподели с приятели
12345 5.0, 2 Гласа
Сподели в Facebook
Коментирай във Facebook

!. forum.framar.bg

Споделете вашето мнение, задайте въпрос или отворете дискусия за "Модерните чанти за пролет-лято 2013" във форума.

?. www.framar.bg:

Коментирайте "Модерните чанти за пролет-лято 2013"

Случвало ли ви се е да ви откажат лекарство, ако нямате рецепта за него?

Фармацевтите винаги ми отказват дадено лекарство, ако нямам рецепта за него.
Фармацевтите отказват, но променят решението си, ако съм редовен клиент или много им се помоля.
Някъде искат, другаде не искат рецепта, въпрос на фирмена политика.
Никога не съм имал проблем с получаването на лекарства, рецептата е само формалност.

Бюлетин

Промоции.

Актуални продукти.

Информация и новини.

При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.