0 продукта

LifeStyle

Модерните цветове, пролет-лято 2014

Модерните цветове, пролет-лято 2014 - изображение

от дата: 01.11.2013 г.

Новият пролетно-летен сезон се задава с изключително свежи цветови тенденции. Палитрата от модерни цветове, пролет-лято 2014 е нежна, чувствена и блестяща и неизменно извиква в представите ни атрактивни летни пейзажи. Ето какви са основните модни тенденции в цветовете, които ще властват през новия сезон.

Деликатният и женствен розов цвят просто отказва да излезе от списъка с модни тенденции, като дизайнерите предлагат два варианта - прозрачна материя с прасковен оттенък или близък до цвета на кожата, както и наситен прасковен цвят с нотка от корали.


Зелените нюанси на калцита, характерни за миналия пролетно-летен сезон, ще бъдат изместени от по-светлия цвят на морската пяна. Свежата тъмносиня палитра, варираща от светли до по-тъмни пастелни нюанси на морските дълбини, също ще е на мода.


Ярко жълтият цвят, който символизира горещото лятно слънце и сочната мандарина, отразяваща блясъка на неговите лъчи, са следващата цветова тенденция за дамско облекло от новия пролетно-есенен сезон

Сред модерните цветове се откроява и друга ярка двойка - тъмно черешов цвят и невероятно атрактивния лазурен цвят на небето.

Разбира се, изброените по-горе модни тенденции не изчерпват списъка с модерни цветове за пролет-лято 2014. В него присъстват още дълбоките нюанси на лилавия цвят, наситено зелено, слонова кост, светлосиво и други "по-топли" цветове.

Оцени страницата и я сподели с приятели
12345 5.0, 2 Гласа
Сподели в Facebook
Коментирай във Facebook

!. forum.framar.bg

Споделете вашето мнение, задайте въпрос или отворете дискусия за "Модерните цветове, пролет-лято 2014" във форума.

?. www.framar.bg:

Коментирайте "Модерните цветове, пролет-лято 2014"

Случвало ли ви се е да ви откажат лекарство, ако нямате рецепта за него?

Фармацевтите винаги ми отказват дадено лекарство, ако нямам рецепта за него.
Фармацевтите отказват, но променят решението си, ако съм редовен клиент или много им се помоля.
Някъде искат, другаде не искат рецепта, въпрос на фирмена политика.
Никога не съм имал проблем с получаването на лекарства, рецептата е само формалност.

Бюлетин

Промоции.

Актуални продукти.

Информация и новини.

При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.