0 продукта

LifeStyle

Модерните цветове, пролет-лято 2014

Модерните цветове, пролет-лято 2014 - изображение

от дата: 01.11.2013 г.

Новият пролетно-летен сезон се задава с изключително свежи цветови тенденции. Палитрата от модерни цветове, пролет-лято 2014 е нежна, чувствена и блестяща и неизменно извиква в представите ни атрактивни летни пейзажи. Ето какви са основните модни тенденции в цветовете, които ще властват през новия сезон.

Деликатният и женствен розов цвят просто отказва да излезе от списъка с модни тенденции, като дизайнерите предлагат два варианта - прозрачна материя с прасковен оттенък или близък до цвета на кожата, както и наситен прасковен цвят с нотка от корали.


Зелените нюанси на калцита, характерни за миналия пролетно-летен сезон, ще бъдат изместени от по-светлия цвят на морската пяна. Свежата тъмносиня палитра, варираща от светли до по-тъмни пастелни нюанси на морските дълбини, също ще е на мода.


Ярко жълтият цвят, който символизира горещото лятно слънце и сочната мандарина, отразяваща блясъка на неговите лъчи, са следващата цветова тенденция за дамско облекло от новия пролетно-есенен сезон

Сред модерните цветове се откроява и друга ярка двойка - тъмно черешов цвят и невероятно атрактивния лазурен цвят на небето.

Разбира се, изброените по-горе модни тенденции не изчерпват списъка с модерни цветове за пролет-лято 2014. В него присъстват още дълбоките нюанси на лилавия цвят, наситено зелено, слонова кост, светлосиво и други "по-топли" цветове.

Оцени страницата и я сподели с приятели
12345 5.0, 2 Гласа
Сподели в Facebook
Коментирай във Facebook

!. forum.framar.bg

Споделете вашето мнение, задайте въпрос или отворете дискусия за "Модерните цветове, пролет-лято 2014" във форума.

?. www.framar.bg:

Коментирайте "Модерните цветове, пролет-лято 2014"

Колко редовно посещавате сайта www.framar.bg?

Това ми е първото посещение в сайта.
Влизам едва отскоро.
Влизам редовно, няколко пъти седмично.
Влизам редовно, няколко пъти месечно.
Влизам всеки ден.
Влизам когато имам нужда.

Бюлетин

Промоции.

Актуални продукти.

Информация и новини.

При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.